Toimitusehdot

Voimassa 1.10.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Pitsikauppa (Tmi Kaija Toivonen, Y-tunnus 1840750-3) myy valmistamiaan käsityötuotteita. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Myyntialue

Tuotteitani voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi vain Suomeen.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta pitsikauppa.fi ostoskorin kautta. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, joka edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Maksutapana on maksu suoraan kaupan pankkitilille, ennakkolasku tai maksu noudettaessa.

Ennakkolaskulla tuotteet ja niiden postikulut maksetaan pankkitilille, joka ilmoitetaan sähköpostilla.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään postittamaan 2-5 päivän kuluessa tilauksesta. Osalla tuotteista toimitusaika on 1-3 viikkoon. Viitteellinen toimitusaika on mainittu tuotteen yhteydessä. Toimitusajasta ilmoitetaan/sovitaan erikseen sähköpostitse. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä jo ennen tilauksen tekemistä.

Toimitustavat

Toimitusvaihtoehtoina verkkokaupassa on postitus kirjeenä tai pakettina.

Toimituskulut

Toimituskulut painon ja koon mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyse ole materiaali- tai valmistusvirheestä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, ota välittömästi yhteyttä lähimpään postikonttoriin sekä myyjään.

Asiakas maksaa palautuksen. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote/toimitus on ollut virheellinen. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan ostajalle. Jos alkuperäisen tilauksen tuotteista palautetaan vain osa, alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä. Jos koko tilaus palautetaan, palautetaan myös alkuperäiset toimituskulut.

Vaihdosta tai palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa (info@pitsikauppa.fi). Myyjä toimittaa tämän jälkeen sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.

Tuotekuvien värit viitteellisiä

Tuotekuvissa saattaa olla käytetystä näyttölaitteesta johtuvia väripoikkeamia, joten tuotekuvien värit ovat viitteellisiä.

Force Majeure

Pitsikauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Pitsikauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Pitsikauppa sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Pitsikauppa, Tmi Kaija Toivonen
Särkijärventie 181 a
07590 HUUVARI

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Kaija Toivonen
info@pitsikauppa.fi
Puhelin: 040 7255830

Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Pitsikaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.